Change username

Kökenler Sezonu: Değişiklik Listesi

İçerik

İlgili makaleyi açmak için listedeki başlığa tıkla.

Savaş Bileti

Savaş Bileti sistemi yeniden tasarlandı. Arayüzü, temel mekanikler, yeni tasarımlı görevler ile ödüller ve entegre edilen özel sözleşmeleri değiştirdik. Daha fazla bilgi edinmek için ilgili makaleyi oku.

Modifikasyonlar

Yeni modifikasyon sistemi güncellemeden hemen sonra açılmayacak. Modları ne zaman deneyebileceğini en kısa sürede bildiririz. Daha fazla bilgi edinmek için ilgili makaleyi oku. 

Surefire MGX

Yeni piyade tüfeği, makineli tüfek modifikasyonunu teşkil etmektedir. Bu silah, birkaç düşmanı (vücuduna ateş etseniz bile) haklamak için yeterli olan bir şarjöre sahiptir Diğer avantajlarının arasında yüksek hasar ve minimum hasar, artırılmış hasar çarpanları, yumuşak geri tepme ve çok çeşitli eklenti yer almaktadır. Oyunda, bu silah makineli tüfek olarak sayılır ve ilgili görevlerde kullanılabilir.

Altın sürümü daha yüksek atış hızı, daha büyük şarjöre ve cephaneye sahiptir. Yok edilen düşmanlar için benzersiz bir şerit verir.

Silahın normal sürümü Sezonluk Savaş Bileti Mağazasında satıştadır. Altın sürümünün nasıl elde edilebileceğini daha sonra anlatacağız.

Cobray Striker Special

Cobray Striker Special, bildiğin silahın değiştirilmiş bir sürümüdür. Yeniden tasarlanmış görünümüne ilaveten eşsiz özelliklere sahiptir. Normal sürümüyle karşılaştırıldığında, bu pompalı tüfek daha fazla hasar, uzuvlara daha yüksek hasar çarpanı, yüksek isabetliliğe ve daha yumuşak geri tepmeye sahiptir. Performans açısından Kalaşnikov MP-155 Ultima'ya yakındır, ancak Cobray Striker Special daha yüksek atış hızı, minimum hasar ve daha büyük şarjör kapasitesi sunar.

Silahın normal sürümü Sezonluk Savaş Bileti Mağazasında satıştadır. Ayrıca, oyun dükkanından bu silahı içeren Rasgele Kutuları da satın alabilirsin.

Quarter Circle 10 SMG Custom

Bu, en yüksek atış hızına sahip olan ve rakiplerine bir anda kurşun yedirebilen makineli tabancadır. Şarjörü yenilemeyi unutma; çok çabuk boşalır! Ek olarak, bu makineli tabancanın yüksek hasar ve uzuvlara daha yüksek hasar çarpanı uzaktan daha düşük hasarı ve nişan almaksızın daha düşük isabetliliğini telafi eder.

Altın sürümü daha yüksek atış hızı, daha büyük şarjör ve cephaneye sahiptir. Yok edilen düşmanlar için benzersiz bir şerit de verir.

Silahın normal sürümü Sezonluk Savaş Bileti Mağazasında satıştadır. Altın sürümünün nasıl elde edilebileceğini daha sonra anlatacağız.

Alpine Special

Alpine Special, bildiğin sürgülü tüfeğin özel sürümüdür. Normal sürümüne kıyasla, daha yüksek hasar ve artırılmış çarpanların yanı sıra yüksek atış hızı ve havalı eklentilere sahiptir: çatal ayak, hızlı zumlu dürbün ve hasarı azaltmayan susturucu.

Silahın normal sürümü Sezonluk Savaş Bileti Mağazasında satıştadır. Ayrıca, oyun dükkanından bu silahı içeren Rasgele Kutuları da satın alabilirsin.

Aykırı Sürümü

Bu yeni sürüm askeri tarzda tasarlanmıştır. Kaplamaların renk şeması ve basit desenleri, silahları kullanarak gücünden keyif almanı sağlayacak!

Aykırı Ekipmanı

Yeni ekipman seti, tüm oyunculara özel sözleşmelerle sunulacak. Ekipman mütevazı bir görünüme ve mükemmel özelliklere sahiptir. Bu zırh, mevcut setlerle kolayca rekabet edecek ve nişancının farklı ihtiyaçlarını karşılayacaktır.

Büyütmek için tıkla

Yeni Sözleşmeler

Kökenler Savaş Bileti yeni sözleşmeler içerir. Bunları tamamlayarak güçlü silahlar elde edebilirsin. Silah Sözleşmeleri tam erişimli bilet sahiplerine 30. seviyeden sonra açılacaktır. Ekipman sözleşmeleri, tüm oyunculara oyuna giriş yapıldıktan sonra açılacaktır.

Süs ve başarımlar

Havalı öğe toplamayı seven koleksiyoncular için Kökenler Savaş Bileti ilham alınarak tasarlanan süs ve başarımlar mevcuttur.

Shroud Sürümü

Silah gövdesinde parlak kaplamalar görmeyi sevenlerin hoşuna gidecek zarif yeni bir silah sürümüdür.

  • Bunun dışında, iki silah sürümü daha var: Kurumsal (IWI Carmel ve АМB-17) ve "Roadblock" (Gerber Tomahavk).
Shroud, Roadblock ve Kurumsal sürümü silahları nasıl elde edebileceğini daha sonra anlatacağız.

Görünür unsurların görüntülenmesinin optimizasyonu

Oyuna yeni bir mekanizma eklendi. CPU kaynaklarını boşaltarak oyuncuların bilgisayarlarındaki süreçleri optimize edecektir. Bu, genel performansta bir artış sağlayacaktır. Bu teknolojiye Occlusion Culling diyoruz.

Bu nasıl çalışır?

  • Daha önce, çatışma sahası yüklenirken, oyuncunun görüşünden gizlenen unsurlar dahil olmak üzere, tüm harita yüklenirdi.
  • Şimdi ise sistem, yalnızca oyuncunun görüş alanındaki oyun içi unsurları yükleyecek.
  • Duvarın veya oyuncunun arkasındaki (yani görüş alanının dışındaki) herhangi bir şey, oyuncu yaklaştığı veya oyuncu ona baktığı anda yüklenecektir.
  • Görünmeyen unsurlar hiç yüklenmeyecektir.

Yeni mekanik ile eski konfigürasyon arasındaki fark nedir?

Daha önce, tüm oyun içi unsurları eş zamanlı olarak yüklemek için PC'nin kapasitelerinden büyük bir kısım kullanılırdı. Artık seçici yükleme sayesinde bilgisayar kaynakları daha ekonomik bir şekilde tüketilecek ve bu da oynanışı olumlu bir şekilde etkileyecektir.

Yeni mekanik hakkında daha fazla bilgi edinmek için fragmanı izle.

DirectX 9 Desteğinin Kaldırılması

Oyun istemcisinin şu anki sürümü artık DirectX 9'u desteklemiyor. Bu eski teknolojiyi desteklemek için önemli kaynaklar gerekirken, cihazlarının daha modern teknolojileri desteklemediği yüzünden DirectX 9'u kullanmak zorunda kalan oyuncu sayısı yalnızca %0.22'dir. Bu geçiş, DirectX 9 ile ilgili birçok sorunu ortadan kaldırmanın yanı sıra, kalite ve performansı artırmak için modern GPU’ları tam olarak kullanmamıza olanak sağlayacaktır.

Yeniden Tasarlanan PvP Haritaları

"Hangar", "Rıhtım" ve "Hava Üssü" haritalarının tasarımı önemli ölçüde yenilenmiştir. Oyuncuları tamamen yeni görüntüler bekliyor. Yeniden tasarlanmış haritaları dene ve izlenimlerini paylaş! Aşağıda, yeni haritaların eskilerine kıyasla nasıl göründüğünü, özel ayırıcıyı sola veya sağa sürükleyerek karşılaştırabilirsin.

"Hava Üssü" haritalarını karşılaştır
"Rıhtım" haritalarını karşılaştır
"Hangar" haritalarını karşılaştır

Önceki "Hava Üssü"

Şimdiki "Hava Üssü"

Önceki "Rıhtım"

Şimdiki "Rıhtım"

Önceki "Hangar"

Şimdiki "Hangar"

Poligon Dışında Maç Aranması

Tüm hedefleri vurduğun, eğitimi tamamladığın ve tüm Paskalya yumurtalarını topladığında Poligonda zaman geçirmenin ne kadar yorucu olabileceğini biliyoruz. Maç aranırken başka bir şey yapabilmeyi dilediğini tahmin ediyoruz... Şimdi yapabilirsin! Artık lobi menüsünde gezinebilirsin: silah ve ekipmanını değiştir, dükkandan öğe satın al, sohbetlerde iletişim kur, arayüzde içeriği incele ve elbette, Poligonda eğitim sırasında silah kullanma becerilerini iyileştir.

Diğer

  • "Petrol Deposu Futbol" ve "Brezilya Mahzeni" haritalarının özel sürümleri harita rotasyonundan kaldırıldı ve normal sürümüyle değiştirildi.
  • Sınırlı bir süre için,"Battle Royale" modu ("Yasak Bölge" haritası) Hızlı Oyun’a eklendi.
  • Lobideki Poligon düğmesinin konumu değiştirildi.

Önemli

  • Spontane oyun istemcisi çökmelerinin bazı nedenleri düzeltildi.
  • Oyun oturumlarının hatalı bitmesine neden olan bazı nedenler düzeltildi ("Esc tuşuna basın" penceresi çıkıyordu).
  • Maçlarda ciddi FPS düşüşlerinin bazı nedenleri düzeltildi. Özel Harekatlarda uzun süreli donmalar yaşanmasına neden olan bazı nedenler düzeltildi.

Silah ve Ekipman

  • SV-98 "Pirit": silah dürbününün yanlış görüntülenmesine (siyah olarak) neden olan görsel hata düzeltildi.
  • KAC PDW: Yeniden yükleme animasyonunun senkronize olmamasına ve atış başlamadan önce sona ermesine neden olan hata düzeltildi.
  • Tavor CTAR-21 Special:
    • Eklenti menüsünde dürbünün doğru bir şekilde görüntülenmemesine neden olan görsel hata düzeltildi.
    • Karakterin ölümünden sonra silah modelinin yere düşmesine neden olan hata düzeltildi.
  • TEC-9 için Buzdağı kaplaması: kaplama menüsündeki öğenin doğru bir şekilde görüntülenmemesine neden olan görsel hata düzeltildi.
  • CZ 75-Auto: Lobide silahın askerin ellerinde yanlış görüntülenmesine neden olan hata düzeltildi.
  • Gölge sürümü silahlar yerde ise ve karakterin elinde değilse, silah eklentilerinin (şeritler, kaplama unsurları, silah şekilleri) kaybolmasına neden olan hata düzeltildi.
  • Envanterde ve modifikasyon menüsünde "İsabetlilik" parametresinin silahın gerçek özellikleriyle ilgili olmayan farklı değerlere sahip olmasına neden olan hata düzeltildi.
  • SIG Sauer P226 C: Lobideki üçüncü şahıs görüşünde silahın karakterin ellerinde varsayılan olarak takılı eklentiler olmaksızın görüntülenmesine neden olan hata düzeltildi.
  • CheyTac M200 Special: bazı süslerin silah dokusuna kesişerek hatalı görüntülenmesine neden olan hata düzeltildi.
  • Santa Muerte Kaplaması: Lobide, Envanterde veya dükkanda üçüncü şahıs bakışında karakterin kollarının olmamasına neden olan hata düzeltildi.

Diğer

  • Bazı durumlarda, çatışma bittikten sonra sonuçlar ekranında arka planın kaybolmasına neden olan hata düzeltildi.
  • Grafik ayarları değiştirilirken dokuların kalitesinin değişmemesine neden olan hata düzeltildi.
  • Eğitim tamamlandıktan sonra lobideki aydınlatmanın değişmesine neden olan hata düzeltildi.
  • Ana menüde Dirilme Sikkesi sayacının güncellenmemesine neden olan hata düzeltildi (örneğin, yeni sikke satın alındıktan sonra).
  • Bazı yerelleştirme hataları düzeltildi: yanlış metinler, oyun içi açıklamalar veya açıklama eksikliği gibi hatalar.

Bilinen Hatalar

  • Yerelleştirme hataları: yanlış metinler, yanlış adlanmalar, ad eksikliği.
  • Savaş Bileti ekranında "Geri" düğmesi çalışmıyor.
  • PvE görevi ararken, "PvP" yazısı görüntüleniyor.

Çatışmalarda bol şans!